Podujevë 13 shkurt 2004 (TN) – Në bazë të planit dhe programit të Ministrisë së Shërbimeve Publike... Podujevë, 13 shkurt 2004 (TN) – Në bazë të planit dhe programit të Ministrisë së Shërbimeve Publike... Podujevë 11 nëntor 2003 (TN) – Nga dhënja e lejeve për shndërrimin e tokës bujqësore në tokë... Podujevë, 11 nëntor 2003 (TN) – Nga dhënja e lejeve për shndërrimin e tokës bujqësore në tokë... Plane ambicioze për ruajtjen e ambientit në komunën e Podujevës Plane ambicioze për ruajtjen e ambientit në komunën e Podujevës Podujevë 26 janar 2004 (TN) – Kryetari i komunës së Podujevës Agim Veliu priti sot zyrtarin e... Podujevë, 26 janar 2004 (TN) – Kryetari i komunës së Podujevës Agim Veliu priti sot zyrtarin e... Podujevë 6 shkurt 2004 (TN) - Kryetari i komunës së Podujevës Agim Veliu priti sot një delegacion... Podujevë, 6 shkurt 2004 (TN) - Kryetari i komunës së Podujevës Agim Veliu priti sot një delegacion... Podujevë 30 janar 2004 (TN) – Kryetari i komunës së Podujevës Agim Veliu priti sot komandantin e... Podujevë, 30 janar 2004 (TN) – Kryetari i komunës së Podujevës Agim Veliu priti sot komandantin e... Prvních sedm romských rodin které z kosovského Podujeva vyhnala válka se chce vrátit do svých... Prvních sedm romských rodin, které z kosovského Podujeva vyhnala válka, se chce vrátit do svých... Srbin na zemlji pretučen (Podujevo 22. marta 1990). Srbin na zemlji pretučen (Podujevo, 22. marta 1990). 4. česko-slovenský prapor působil v misi od října 2003 do května 2004. Kromě praporu je kontingent... 4. česko-slovenský prapor působil v misi od října 2003 do května 2004. Kromě praporu je kontingent... Më kot po punohet në shkatërrimin e embrionit të LDK-së nga njerëz meskinë që për një banesë të... Më kot po punohet në shkatërrimin e embrionit të LDK-së nga njerëz meskinë që për një banesë të... Bujari nga Podujeva Bujari nga Podujeva U saopštenju iz kabineta kosovske predsednice rečeno je da je ona rekla Vilijamsonu da su kosovske... U saopštenju iz kabineta kosovske predsednice rečeno je da je ona rekla Vilijamsonu da su kosovske... Municipality of Podujeva Kryetari z. Agim Veliu 3 dhjetor 2003 N J O F T O N Qytetarët e komunës së... Municipality of Podujeva Kryetari z. Agim Veliu 3 dhjetor 2003 N J O F T O N Qytetarët e komunës së... 600 x 450 foto 1/2 600 x 450 | foto 1/2
Erweiterte Suche