Para vitit 1925 fshati Kukës banohej kryesisht nga banorë vendas aktiviteti kryesor i të cilëve... Para vitit 1925, fshati Kukës banohej kryesisht nga banorë vendas , aktiviteti kryesor i të cilëve... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... Zuordnung + Verantwortlichkeit für dieses Bild - Original zeigen Zuordnung + Verantwortlichkeit für dieses Bild - Original zeigen rezervuan u shpreh se vizita e tij e parë në Kukës si kryetar shteti ishte një rastësi që e kishte... rezervuan u shpreh se vizita e tij e parë në Kukës si kryetar shteti ishte një rastësi, që e kishte... 31 gusht 2012 Kukës Në përfundim të vizitës së tij të suksesshme në Kosovë Presidenti i Republikës... 31 gusht 2012, Kukës Në përfundim të vizitës së tij të suksesshme në Kosovë, Presidenti i Republikës... TIRANË 6 mars /ATSH/ – Tradita dhe trashëgimia jonë kulturore përherë e më shumë është në fokus të... TIRANË, 6 mars /ATSH/ – Tradita dhe trashëgimia jonë kulturore përherë e më shumë është në fokus të... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”... /a.a/e.caushi/ Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”,... TIRANË 7 mars /ATSH – I. Vata/ – “Punimet për ndërtimin e shkollës fillore kopshtit të fëmijëve... TIRANË, 7 mars /ATSH – I. Vata/ – “Punimet për ndërtimin e shkollës fillore, kopshtit të fëmijëve... VIII VIII TIRANË 4 shtator/ATSH/ Rikonstruksioni dhe mirëmbajtja e objekteve arsimore është drejt përfundimit... TIRANË, 4 shtator/ATSH/ Rikonstruksioni dhe mirëmbajtja e objekteve arsimore është drejt përfundimit... WikiAcademy në Kukës. Udhëtimi “a community … a dedicated group of a few hundred volunteers” Kjo... WikiAcademy në Kukës. Udhëtimi “a community … a dedicated group of a few hundred volunteers” Kjo... VIII VIII Gjallica is the highest mountain (2489 m) in the region of Kukës Albania part of the Dinaric Alps... Gjallica is the highest mountain (2,489 m) in the region of Kukës, Albania, part of the Dinaric Alps... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Gjallica is the highest mountain (2489 m) in the region of Kukës Albania part of the Dinaric Alps... Gjallica is the highest mountain (2,489 m) in the region of Kukës, Albania, part of the Dinaric Alps... Завдяки донеччанам перший клуб з цієї балканської країни потрапив до 4-го раунду Ліги Європи... Завдяки донеччанам перший клуб з цієї балканської країни потрапив до 4-го раунду Ліги Європи... Bergdorf Brise © Copyright by Karl-Heinz Hänel Ab der Kleinstadt Kukës sind es bis zum Stausee bei... Bergdorf Brise © Copyright by Karl-Heinz Hänel Ab der Kleinstadt Kukës sind es bis zum Stausee bei... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Trochu si zajíždíme ve snaze najít odbočku na Kukës nechceme jet po dálnici kterou tu postavili... Trochu si zajíždíme ve snaze najít odbočku na Kukës, nechceme jet po dálnici, kterou tu postavili,... TIRANË 30 tetor/ATSH-Maela Marini/ Pas ankesës në platformën e bashkëqeverisjes segmenti rrugor... TIRANË, 30 tetor/ATSH-Maela Marini/ Pas ankesës në platformën e bashkëqeverisjes, segmenti rrugor... ROGER KUKES Master of Fine Arts Yale University Award winning animator and visual artist Former... ROGER KUKES Master of Fine Arts, Yale University Award winning animator and visual artist Former... Gjallica is the highest mountain (2489 m) in the region of Kukës Albania part of the Dinaric Alps... Gjallica is the highest mountain (2,489 m) in the region of Kukës, Albania, part of the Dinaric Alps... Adi (Adnan Zyma) in Action (left) © Copyright by Karl-Heinz Hänel die National Tourismus Agency... Adi (Adnan Zyma) in Action (left) © Copyright by Karl-Heinz Hänel die National Tourismus Agency... TIRANË 3 prill /ATSH/ – ”E kam të pamundur të toleroj çdo lloj forme të dhunës ndaj nxënësve apo... TIRANË, 3 prill /ATSH/ – ”E kam të pamundur të toleroj çdo lloj forme të dhunës ndaj nxënësve apo... TIRANË 5 prill/ATSH-Maela Marini/ Shifrat e turizmit malor në gjithë qarkun e Kukësit janë rritur... TIRANË, 5 prill/ATSH-Maela Marini/ Shifrat e turizmit malor në gjithë qarkun e Kukësit janë rritur...
Nächste »
Erweiterte Suche