Downtown Gjilan (Gjilan / Gnjilane) Downtown Gjilan (Gjilan / Gnjilane) 22 janar 2015 Sot në ambientet e Teatrit të qytetit të Gjilanit u organizua aktiviteti përkujtimor... 22 janar 2015 Sot, në ambientet e Teatrit të qytetit të Gjilanit, u organizua aktiviteti përkujtimor... PRISHTINË 1 gusht/ATSH/.- Pas reshjeve të mëdha të shiut dhe erërave të forta gjatë ditëve të... PRISHTINË, 1 gusht/ATSH/.- Pas reshjeve të mëdha të shiut dhe erërave të forta gjatë ditëve të... Karateistët e Klubit të karatesë “Ulqini” shkëlqyen edhe në Gjilan 21 MEDALJE TË ARTA DHE 15 KUPA... Karateistët e Klubit të karatesë “Ulqini” shkëlqyen edhe në Gjilan 21 MEDALJE TË ARTA DHE 15 KUPA... manifestimit kulturor mbarëkombëtar “Flaka e Janarit 2015” që organizohet për të 24-in vit radhazi... manifestimit kulturor mbarëkombëtar “Flaka e Janarit 2015” që organizohet për të 24-in vit radhazi... Add place (company shop etc.) to this building Nearby cities: Гњилане; Урошевац; Приштина... Add place (company, shop, etc.) to this building Nearby cities: Гњилане; Урошевац; Приштина... more photos... wikimapia CC-BY_SA more photos... wikimapia CC-BY_SA more photos... wikimapia CC-BY_SA more photos... wikimapia CC-BY_SA PRISHTINË 8 gusht/ATSH/- Pas vizitës në lagjen e kategorive të pambrojtura kryetari i Komunës së... PRISHTINË, 8 gusht/ATSH/- Pas vizitës në lagjen e kategorive të pambrojtura, kryetari i Komunës së... Music School is a school located in Gjilan. Music School - Gjilan on the map. Add place (company... Music School is a school located in Gjilan. Music School - Gjilan on the map. Add place (company,... Annäherung an die Kubikwurzel einer reellen Zahl (Faton Bislime Gjilan/Kosovo) Annäherung an die Kubikwurzel einer reellen Zahl (Faton Bislime, Gjilan/Kosovo) more photos... wikimapia CC-BY_SA more photos... wikimapia CC-BY_SA Music School is a school located in Gjilan. Music School - Gjilan on the map. Add place (company... Music School is a school located in Gjilan. Music School - Gjilan on the map. Add place (company,... more photos... wikimapia CC-BY_SA more photos... wikimapia CC-BY_SA geboren am: 10.10.1991 geboren in: Gjilan geboren am: 10.10.1991 geboren in: Gjilan, Music School is a school located in Gjilan. Music School - Gjilan on the map. Add place (company... Music School is a school located in Gjilan. Music School - Gjilan on the map. Add place (company,... geboren am: 17.02.1987 geboren in: Gjilan geboren am: 17.02.1987 geboren in: Gjilan, PRISHTINE 12 prill /ATSH/ -Kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri gjatë vizitës së punimeve... PRISHTINE, 12 prill /ATSH/ -Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, gjatë vizitës së punimeve... Music School is a school located in Gjilan. Music School - Gjilan on the map. Add place (company... Music School is a school located in Gjilan. Music School - Gjilan on the map. Add place (company,... geboren am: 29.11.1983 geboren in: Gjilan geboren am: 29.11.1983 geboren in: Gjilan, voriges Bild voriges Bild Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Gjilan 25 mars 2004/TN/ Ilmi MUSLIU - Francesko Bastagli zëvendës i përfaqësuesit special të... Gjilan, 25 mars 2004/TN/ Ilmi MUSLIU - Francesko Bastagli, zëvendës i përfaqësuesit special të... Older construction method: rough masonry. www.greatmirror.com Web * Australia * Austria * Bangladesh... Older construction method: rough masonry. www.greatmirror.com Web * Australia * Austria * Bangladesh... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare” ndalohet kopjimi... Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi,... PRISHTINE 28 gusht /ATSH/ -Komuna e Gjilanit ka nisur sot dezinfektimin e të gjitha shkollave... PRISHTINE, 28 gusht /ATSH/ -Komuna e Gjilanit ka nisur sot dezinfektimin e të gjitha shkollave... Typical construction method: concrete posts hollow-brick infill. Typical construction method: concrete posts, hollow-brick infill. PRISHTINË 17 gusht/ATSH/ – Kryetari i komunës së Gjilanit Lutfi Haziri gjatë inspektimit të... PRISHTINË, 17 gusht/ATSH/ – Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, gjatë inspektimit të... KF Drita Gjilan KF Drita Gjilan
Nächste »
Erweiterte Suche